Categories:> Geen onderdeel van een categorie

POP UP Store Den Bosch

Update 1 augustus 2020: Wegens succes verlengd!
Wat zijn we overweldigd door alle enthousiaste reacties en bezoekers in de winkel. Na twee succesvolle maanden smaakte dit naar meer en krijgen we nu de kans om onze POP UP Store tot de juli 2021 te verlengen.

ADRES POP UP Store:
Snellestraat 8, Den Bosch

OPENINGSTIJDEN:
Woensdag 11-17 uur
Donderdag 11-17 uur
Vrijdag 11-17 uur
Zaterdag 11-17 uur

Etalage Pop Up Store Noor Huige Alaloes

1 dec 2019: Tijd voor een nieuw avontuur!
Samen met Alaloes Object & Interieur ben ik de afgelopen tijd druk bezig geweest met de voorbereidingen van een POP UP Store. In een prachtig pand in het centrum van Den Bosch hebben wij een tijdelijke winkel ingericht waar mijn kunst en de design objecten van Alaloes fantastisch samen komen.

Op vrijdag 29 november was de openingsborrel, zie de foto’s voor een impressie van deze avond. We zijn ontzettend trots op onze POP UP Store. De komende twee maanden hebben we hier een prachtige, laagdrempelige galerie en winkel gecreëerd waarmee we onze zichtbaarheid enorm vergroten.

Vanaf nu zijn wij open!

Pop Up Store opening Noor en Anneloes    Opening Pop Up Store De Bosch

Openings Pop Up Noor Huige en Alaloes    Pop Up Store Den Bosch december januari

In mijn schilderijen verwerk ik onder andere veel oude boeken, foto’s en papier, mijn Limited Edition Prints zijn gebaseerd op foto’s uit de jaren 50, ook maak ik vaak gebruik van antieke lijsten. Anneloes herstoffeerd antieke stoelen, maakt nieuwe kappen bij antieke lampenvoeten en combineert dit met prachtige objecten zoals Juju’s (ceremoniële verentooi uit Kameroen), unieke bronzen beelden en antieke handgeweven kelims.

We wisten van tevoren wel dat het elkaar goed zou aanvullen, maar tijdens het inrichten liepen we te stuiteren van enthousiasme toen we zagen hoe magisch de combinatie is!

Kunst Noor Huige en Alaloes interieur en object

Nieuw in de POP UP Store is de ronde versie van de serie I’m with the girls met een diameter van 108cm. Dit is geprint op Hahnemuhlepapier, op 3mm dibond geplakt en weer met de hand bewerkt en daardoor uniek.

Ronde versie 108cm diameter Im with the Girls